Ασύλληπτη τραγωδία στην Κυπαρισσία – Νεκροί σε τροχαίο τρεις 15χρονοι

Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία, που από το πρωί συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα – Εξέπνευσε και ο τρίτος 15χρονος στην εντατική του νοσοκομείο στο Ρίο

Εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητές του και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Ακαριαία είχαν χάσει τη ζωή τους ένας 15χρονος Έλληνας και ένας 15χρονος Βούλγαρος.

Το χρονικό του πολύνεκρου τροχαίου

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας. Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι τρεις 15χρονοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος τριών επιβατών ηλικίας 15 ετών, οι δύο μάλιστα εξέπνευσαν στο σημείο, ενώ ο τρίτος λίγες ώρες αργότερο στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Τέλος ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

 

https://www.news247.gr/koinonia/tragodia-kyparissia-nekroi-trochaio-treis-15chronoi.6668801.html