Αμβρόσιος: “Ελάτε να κρατηθούμε από το χέρι του Ουράνιου Πατέρα μας, της Παναγίας μας και των Αγίων μας!”

______Η εποχή που ζούμε,  είναι εποχή μίας αυξανόμενης δυστυχίας! Η φτώχεια πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους! Και δυστυχώς οι καιροί που έρχονται θα είναι καιροί πολύ μεγάλης δυστυχίας! Ο Άγιος Παΐσιος, εμφανισθείς προσφάτως σέ ένα προσκυνητή του Αγίου Όρους του είπε επί λέξει:  «Παιδί μου έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο! Η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει», ( Βλ. εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 6 Οκτωβρίου 2018, σελ. 26). Δηλ. «θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι», όπως λέγει η σχετική παροιμία!

_______Με τα παραπάνω λόγια Του ο Άγιος Παΐσιος μας αποκαλύπτει την αιτία του κακού: αιτία της σημερινής δυστυχίας είναι  η σταδιακή, πλην όμως με αυξανόμενη ταχύτητα, απομάκρυνση   της Χώρας μας από το δρόμο του Θεού! Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως στόχο της έχει βάλει να σβήσει από τον Παγκόσμιο  Χάρτη 1) την Ελλάδα μας και 2) την προς το Θεό πίστη των Ορθοδόξων Ελλήνων από τις ψυχές μας! Με πολλούς τρόπους οι άθεοι και βάρβαροι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τρέχουν για να προλάβουν την καταστροφή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας μας, δηλ. επιχειρούν την ολική καταστροφή!

ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:

  • Η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ σε πρωτοσέλιδο άρθρο της γράφει: «Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις μια Ελλάδα πληγωμένη….». Εκεί, λοιπόν, διαβάζουμε και τα εξής: «Έρχεται κάποια στιγμή, που φτάνεις στο σημείο, κοιτάζοντας προς τα πίσω αλλά και προς το αύριο, που είναι πού θολό, να πεις δεν πάει άλλο… γιατί η επιβίωση η δική σου, και φυσικά της οικογένειάς σου, έχει γίνει πού δύσκολη. Τίποτε πια δεν είναι δεδομένο και οι στερήσεις δεν έχουν τελειωμό….Έχει ματώσει ο Έλληνας, το ελληνικό νοικοκυριό, η ελληνική επιχείρηση, τα περήφανα γηρατειά  αυτά τα δέκα χρόνια  της οικονομικής ήττας μας» (Μάκης Κουρής, σελ. 1-2).
  • Μια άλλη φωνή αγωνίας από την αντίπερα όχθη του πολιτικού μας συστήματος, δηλ. τη Ν.Δ., μας λέγει με κραυγαλέα τη φωνή:

«Θα παραλάβουμε καμένη γη…» Και συμπληρώνει: «Θα είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που θα παραλάβει πραγματικά καμένη γη» λένε χαρακτηριστικά κορυφαία στελέχη….ενώ στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες  …..παρομοιάζει με ….ναρκοπέδιο την κατάσταση που θα επικρατεί στη Χώρα μας μετά τις εκλογές….Όπου έβαλαν το χέρι τους, θα αφήσουν πίσω τους  ερείπια»  εννοείται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, κραυγάζει ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης (βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ένθ. ανωτ. Σελ.8).

  • Το ξεπούλημα της Πατρίδος μας εκφράζεται με πολλούς τρόπους! Η Θράκη παραδίδεται ήδη στους Μουσουλμάνους Τούρκους! Εκεί οι Μουφτήδες άλλαξαν, ώστε να είναι πια τυφλά Όργανα του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν! Εκεί επίσης στα Δημόσια Σχολεία διδάσκεται τώρα πια η Τουρκική γλώσσα! Εκεί κάπου κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανύψωσαν την Τουρκική! Να τι διαβάζουμε στην εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ της Κυριακής 6/7 Οκτωβρίου 2018: «Τα μπρός-πίσω και το παρασκήνιο με τις διαβεβαιώσεις Τσίπρα σχετικά με τηθεσμοθέτηση της προαιρετικής χρήσης του ιερού μουσουλμανικού νόμου στη Θράκη» (βλ. σελ. 12). Δείτε τώρα και μια φωτογραφία από την …….Ελληνική μας Θράκη!

Περισσότερα στο

https://mkka.blogspot.com/2018/10/blog-post_8.html