ΑΙΓΙΟ: Εξιχνιάστηκε η κλοπή των 23.500 ευρώ από ταχυδρομικό πράκτορα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας,  κλοπή σε βάρος ταχυδρομικού πράκτορα, που έλαβε χώρα στις 4-12-2017, στο Αίγιο, όπου οι δράστες αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο μια τσάντα, που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων  κλοπών, σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 46 και 42 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ένας επιπλέον άγνωστος δράστης.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, στις 4-12-2017 το πρωί, μετέβησαν στο Αίγιο με κλεμμένη μοτοσικλέτα και με αυτοκίνητο, όπου αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο ταχυδρομικού πράκτορα μια τσάντα,  που περιείχε το χρηματικό ποσό των (23.500) ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διενήργησαν ενδελεχείς και μεθοδικές έρευνες, κατά τις οποίες ταυτοποίησαν τους δράστες και διακρίβωσαν πλήρως την μεθοδολογία τους.

Επιπλέον, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη, τα τελευταία έτη, τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με τη διάπραξη ομοειδών αδικημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της  οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών οικιών και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας