ΑΙΓΙΟ: «Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των εφήβων: ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» και η ομάδα εφήβων που λειτουργεί στο Αίγιο, προσκαλούν εφήβους 15-18 ετών σε μία συνάντηση-συζήτηση με θέμα: «Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των εφήβων: ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 20:00-22:00, στο Στέκι της Ομάδας Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου, προαύλειος χώρος Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα (είσοδος από Κλ. Οικονόμου).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μέσα από δημιουργικές διαδικασίες, αλληλεπίδραση και συζήτηση οι έφηβοι με τη διευκόλυνση της προσκεκλημένης εκπαιδεύτριας κας Ειρήνης Βολακάκη, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού-Αυτοεκτίμησης, θα αναδείξουν τον τρόπο που μπορούν να φθάσουν στις πιο ικανοποιητικές αποφάσεις για τους ίδιους!

Προκειμένου οι συμμετέχοντες να ωφεληθούν ουσιαστικά από τη συνάντηση η παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια είναι σημαντική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το Κέντρο Πρόληψης και η ομάδα εφήβων ευχαριστούν την προσκεκλημένη εκπαιδεύτρια για την εθελοντική προσφορά της.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2610 226948 & 2610 623290, κα Γιάννα Ζορμπά