Έκθεση φωτογραφίας του Αντώνη Παναγόπουλου στο κτίριο Παναγιωτόπουλου

Η Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Στη χαραμάδα του χρόνου» του Αντώνη Παναγόπουλου. Η έκθεση φιλοξενείται στο αρχοντικό Κτίριο Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο, με την τελετή εγκαινίων να ανοίγει τις πόρτες στο κοινό την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 20:30. Η παρουσίαση του έργου του Αντώνη Παναγόπουλου θα γίνει από τον αρχιτέκτονα – ζωγράφο Νίκο Μουρίκη την ημέρα των εγκαινίων.

Η θεματική των φωτογραφιών του Αντώνη Παναγόπουλου αφορά τον άνθρωπο στη καθημερινότητά του. Καταστάσεις όπως μοναξιά, απομόνωση, αλλά και τρυφερότητα, διασκέδαση και πάθος υποδηλώνονται έμμεσα και πίσω από την πρώτη ανάγνωση της εικόνας, όπου ο θεατής καλείται να δώσει την δική του ερμηνεία στις σκηνές που περιγράφουν οι φωτογραφίες.

Ο Αντώνης Παναγόπουλος γεννήθηκε στα Σελιανίτικα Αιγίου το 1961 και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στην πόλη του Αιγίου.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία από το 1981, ενώ έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πάνω από 20 ομαδικές και ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας σε Αίγιο, Αθήνα, Πάτρα, Μεσολόγγι, Λεωνίδιο κ.α.
Είναι ιδρυτικό μέλος της φωτογραφικής λέσχης «ΗΔΥΦΩΣ» στη Πάτρα και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» και «PHOTO», επίσης έχει εκδώσει εννέα φωτογραφικά βιβλία (λευκώματα).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, καθημερινά 18:00 – 21:00.