Μπλόκο στα βενζινάδικα στη Ν.Ε.Ο. στο Αίγιο από τον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» πρωτοστατεί στις αγροτικές κινητοποιήσεις και αύριο απευθύνει κάλεσμα στους αγρότες για συγκέντρωση στα βενζινάδικα στη Ν.Ε.Ο. και μπλόκο για ένα δίωρο. Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει:

-«Μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, ο Αγροτικός Σύλλογος  Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας»  σας απευθύνει κάλεσμα για  συγκέντρωση, με τα αγροτικά σας οχήματα,  την Πέμπτη 7 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 4:00μμ στα Βενζινάδικα της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, ρεύμα προς Αθήνα.                                                       

Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των αγροτών και κτηνοτρόφων, κατά την διάρκεια  της κινητοποίησης  την Τρίτη 5/2 στην Ν.Ε.Ο. και με Πανελλαδικό συντονισμό με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα, προχωράμε σε κλιμάκωση του αγώνα με  αποκλεισμό της Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών για τις ώρες  4-6μ.μ.                                     

Καλούμε επίσης  τα σωματεία και τους συλλόγους  της πόλης να εκφράσουν αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα για την επιβίωση μας, την συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας, για την τοπική οικονομία και την διατροφική επάρκεια του Ελληνικού λαού.   

Απαντάμε στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.                       

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΩΝΑ!!!                      

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ                           ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ  ΑΓΡΟΤΙΑΣ!!!                                                    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!